loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'edifici del Banc d'Espanya, a la gran pantalla

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 10 d'agost de 2016

L'edifici del Banc d'Espanya de Tarragona és un dels escenaris de la pel·lícula Secuestro, rodada parcialment el juny de l'any passat a Tarragona. El film, dirigit per la cineasta barcelonina Mar Targarona, es podrà veure en pre estrena el proper dimarts 16 d'agost als cinemes Ocine de les Gavarres.

Fotos: Tarragona Film Office

Fotos: Tarragona Film Office

Al Banc d'Espanya s'hi van gravar diferents seqüències, tant a l'exterior de l'edifici com a la caixa forta. En aquestes imatges hi apareix, entre d'altres, Blanca Portillo, protagonista del film, junt amb José Coronado, entre d'altres. La pel·lícula, rodada també a Barcelona i a Terrassa, s'estrenarà comercialment el divendres 19 d’agost.

El rodatge a TGN va comptar amb la col·laboració de la Tarragona Film Office, el servei d'atenció als rodatges del l'Ajuntament de Tarragona.

La pel·lícula Secuestro és una producció de Rodar y Rodar Cine, productora responsables d'èxits com El Orfanato, Los ojos de Julia y El Cuerpo. El film explica el canvi que experimenta Patricia de Lucas (Blanca Portillo), una prestigiosa advocada que veu com la seva vida es transforma en un malson quan el seu fill desapareix del col·legi sense deixar rastre. Hores més tard el nen reapareix i confessa que un home l'ha intentant segrestar, però que ha aconseguit escapar. La policia es mobilitza i deté el presumpte responsable. Tanmateix les proves no són concloents i el presumpte segrestador queda en llibertat. És aleshores quan Patricia decideix prendre's la justícia pel seu compte, en una decisió de conseqüències imprevisibles.

A més de Blanca Portillo, Antonio Dechent, Vicente Romero, José Coronado i Josep Maria Pou protagonitzen la pel·lícula.

Més de 100 produccions audiovisuals a TGN

El passat 2015 Tarragona va acollir 100 produccions audiovisuals, xifra que situa la ciutat com la cinquena amb més produccions al conjunt de Catalunya, només per darrere de Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat i Terrassa.

Entre les produccions enregistrades l'any passat destaquen, a més de Secuestro, les pel·lícules Tollywood James Bond o When Larry Met Mary, els espots publicitaris de Coca-Cola o Fontvella Levité o sessions fotogràfiques de marques com Volkswagen, Mercedes o BMW.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar