loader
menu

CIUTAT

Tarragona preveu l'arribada de 22 creuers durant la temporada d'estiu

El Circ Ciutat divendres, 12 d'agost de 2016

Un nou creuer visita aquests dies Tarragona. L'onzè de la temporada, just la meitat del que preveu Tarragona Cruise Costa Daurada. Es tracta de l‘Oriana’ amb 1.815 passatgers a bord i més de 800 tripulants. L’’Oriana’ atracarà a la terminal de creuers, ubicada al dic de Llevant, sobre les 8h del matí procedent de Praia da Rocha (Portugal) i salparà a les 19 hores direcció València.

Una imatge de l'Oriana, que visita aquests dies TGN. Foto: titles.ws

El vaixell de la companyia P&O navega sota bandera de Les Bermudes, té una eslora de 261 metres, una mànega de 32,20 metres i un calat màxim de 8,40 metres. Construït l’any 1995, aquest creuer ja va visitar Tarragona dos cops aquell mateix any.

L’Oriana és el segon dels cinc creuers previstos durant aquest mes d’agost, Tarragona Cruise Port Costa Daurada preveu rebre 22 creuers aquesta temporada. D’aquesta manera, l’estratègia iniciada per l’Autoritat Portuària de Tarragona, fa quatre anys, per a convertir el Port de Tarragona en un destí regular del turisme de creuers dóna resultats positius.

La millor temporada de creuers

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es consolida com una destinació exclusiva dels creuers internacionals al Mediterrani. Les previsions de creuers per aquesta temporada són de rebre 22 creuers a les instal·lacions del Port de Tarragona, el doble que l’any passat, i fins al moment és la millor temporada de creuers.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des de d’avui a 00.01 hores i durant tot el divendres, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motius de seguretat dels propis vianants estarà prohibit l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar