loader
menu

CIUTAT

El parc subaquàtic de TGN reobre després d'una setmana tancat per la mort d'un submarinista

El Circ Ciutat divendres, 12 d'agost de 2016

L'Autoritat Portuària de Tarragona (APT) ha anunciat la reobertura del parc subaquàtic de l'Escullera exterior del dic de Llevant del Port de Tarragona pel dissabte 13 d'agost, gairebé una setmana després de la mort d'una de les persones que hi va fer busseig el passat 7 d'agost.

L'APT, en coordinació amb Capitania Marítima, ha explicat que ja "s'han fet les consultes pertinents tant amb el Jutjat d'Instrucció número 2 de Tarragona així com amb la Guardia Civil encarregats de la instrucció del cas i aquests han manifestat que no hi ha cap inconvenient en què l'activitat del Parc Subaquàtic pugui tenir continuïtat d'acord amb la normativa establerta."

El Port de TGN, a més, també constata que "s'ha realitzat una acurada supervisió del parc, per part de personal especialitzat, per tal de verificar que aquest continua en condicions òptimes per la pràctica del busseig."

D'acord amb totes aquestes premisses, l'Autoritat Portuària de Tarragona dóna per finalitzat el tancament cautelar del parc i informa que amb data 13 d'agost tornarà a romandre obert i a disposició dels practicants de busseig d'acord amb la normativa fixada.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar