loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La suspensió a última hora del concert d'Izal a la Tarraco Arena indigna els seus fans

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 12 d'agost de 2016

Els fans de la banda Izal estan indignats. La banda madrilenya de pop-rock independent havia d'oferir un concert aquest divendres 12 d'agost, a la Tàrraco Arena Plaça, en el marc del Festival Tan Fan, però l'esdeveniment ha quedat ajornat, i a menys de 24 hores. En la seva pàgina a facebook, Izal reprodueix el comunicat emès per l'organitzador del concert, el Festival Tan Fan, on s'explica que l'ajornament del concert per al proper 22 d'octubre es deu a motius aliens a la banda.

La banda madrilenya Izal. Foto: nosgustalamusica.com

La cancel·lació per part de l'organització del concert dels Izal ha empipat als seus seguidors, tant als tarragonins com a la resta de persones que ja havien comprat les seves entrades i havien planejat el cap de setmana en funció del concert de Tarragona, ja que alguns fins i tot deurien haver comprat les entrades en el moment en que se suspenia. Des de l'organització del Festival TAN FAN només s'ha facilitat un mail de contacte per tots aquells que volien assistir al concert info@tanfan.es de 10 a 15 hores, o bé posar-se en contacte directament amb la TAP a través de taquillas@tap.cat.

Izal, però, sí toca el 12 d'agost, però a Cullera (València), en el marc del festival Medusa Sunbeach, on apareixen en el cartell.

Els canvis de darrera hora en el festival Tan Fan, previst inicialment a la Tàrraco Arena no només afecten a l'ajornament del concert d'Izal, sinó també a la resta d'actuacions incloses dins de la programació. Els concerts de Sidecars, Miss Caffeina i Elefantes tampoc es faran a l'antiga plaça de braus, sinó a l'amfiteatre de la Marina Port Tàrraco.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar