loader
menu

CIUTAT

El bus nocturn funcionarà totes les nits de Sant Magí

El Circ Ciutat divendres, 12 d'agost de 2016

L'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) amplia per primera vegada el servei nocturn d'autobús durant totes les festes de Sant Magí. Aquest servei funciona habitualment els caps de setmana i, tradicionalment, també s'incrementa durant les festes de Santa Tecla, però en aquesta ocasió també es posarà en funcionament durant les principals nits dels actes en honor al patró de la ciutat.

Foto: tarragona.cat

El servei nocturn d'autobús consta de tres línies: La N-71, que uneix la plaça Imperial Tàrraco amb els barris de Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador; la N-72, que enllaça el centre de la ciutat amb tots els barris de Ponent i la N-73, que des de la plaça Imperial Tàrraco arriba fins a Boscos després de recórrer l'Arrabassada i els nuclis de Llevant.

Aquesta ampliació permetrà facilitar la mobilitat als assistents a les principals activitats nocturnes de Sant Magí:

Diumenge 14 d'agost: concerts i activitats al Camp de Mart.

Dilluns 15 d'agost: iMAGInada al Camp de Mart.

Dimarts 16 d'agost: concert de la Sindriada a la plaça del Rei.

Dimecres 17 d'agost: concert de Sergio Dalma al Camp de Mart i sessió rumbera al Cau.

Dijous 18 d'agost: revetlles de Sant Magí, vigília de festiu i servei nocturn habitual de cap de setmana.

Els horaris i el detall de les línies es poden consultar a la pàgina web: http://emtanemambtu.cat/serveis-especials/tgnit/.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar