loader
menu

CIUTAT

La pista d'atletisme de Campclar tindrà cabuda per a 5.000 espectadors durant els Jocs

El Circ Ciutat dimarts, 16 d'agost de 2016

Les obres de reforma de l’estadi d’atletisme de Campclar també estan en marxa. Els treballs, ubicats al cor de l'Anella Mediterrània, contemplen dues fases d’actuació. La primera fase consisteix en l’enderroc de les instal·lacions existents, mentre que durant la segona es duran a terme les fases de cimentació i construcció dels nous elements de l’estadi.

La reforma contempla fer de nou l'edifici de vestuaris i magatzem, millorar la il·luminació i construir una pista coberta d'entrenament. El termini d'obres previst és de 8 mesos i té un pressupost de 3,3 ME

La setmana passada ja es van iniciar els treballs de desmuntatge manual d'elements metàl·lics interiors i exteriors de l'edifici de vestidors i del trasllat de l’equipament actual situat a la pista d’atletisme actual. De l’altra, avui dimarts han començat les tasques de desmuntatge de les torres d’il·luminació. Està previst que l’enderroc de l’edifici, inaugurat l'any 1985, s’iniciï la setmana vinent.

Fotos: Tarragona 2017

Fotos: Tarragona 2017

Fotos: Tarragona 2017

Fotos: Tarragona 2017

Pista coberta d’entrenament

El projecte preveu que la nova pista d’atletisme tingui una capacitat de 5.000 espectadors durant els Jocs, que quedarà reduïda a 2.000 un cop finalitzada la cita esportiva del 2017.

A més, també proposa fer de nou l’edifici de vestuaris i magatzem, millorar la il·luminació de l’estadi i construir una pista coberta d’entrenament de 80 metres. El termini d’obres previst és de 8 mesos i té un pressupost de 3,3M d’euros, finançat pel Consejo Superior de Deportes (CSD), la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar