loader
menu

CIUTAT

Adeu a la graderia de la vella pista d'atletisme de Campclar

El Circ Ciutat dimarts, 23 d'agost de 2016

Les tasques d’enderroc de la pista d’atletisme de Campclar, situada a l’Anella Mediterrània dels Jocs, ja s’han iniciat. Trenta anys després de la inauguració de la pista actual, que va suposar un punt d’inflexió per a la pràctica de l’atletisme, la ciutat disposarà d’una nova pista renovada, homologada i adaptada a les necessitats tant de les federacions esportives com dels clubs d’atletisme de la ciutat.

La nova pista homologada, trenta anys després

L’alcalde i president del Comitè Organitzador, Josep Fèlix Ballesteros, ha celebrat que “la ciutat disposi d’una remodelada instal·lació esportiva, 30 anys després, que no només donarà servei a tots els clubs i ciutadania dels barris i el centre de Tarragona sinó que també ajudarà a situar la ciutat al mapa esportiu del territori”. L’alcalde també ha destacat que “les obres dels equipaments van on time. La coordinació entre les diferents empreses implicades és total i celebrem la gran activitat que hi ha des de fa mesos a l’espai de l’Anella Mediterrània”. Finalment l’alcalde ha convidat als diferents grups municipals a unir esforços i a convertir el projecte dels Jocs en un punt de trobada que sumi per Tarragona.

Les màquines han começat els treballs d'enderroc. FOTOS: Tarragona 2017

Josep Félix Ballesteros, aquest matí a les instalacions de Campclar.

Imatge virtual de la nova graderia.

Vista general de l'estadi un cop finalitzades les obres.

Aquest matí s’ha dut a terme una visita d’obres a la instal·lació, en la qual hi ha assistit l’alcalde i president del Comitè Organitzador de Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, acompanyat per la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María Isabel Negueruela; el tinent d'alcalde de Territori, Mobilitat i Patrimoni Municipal de l’Ajuntament de Tarragona, Josep M. Milà; així com per altres representants institucionals i del Club Atletisme Tarragona i el Club Gimnàstic.

Pista coberta d’entrenament

Les obres de construcció de la nova pista d’atletisme dels Jocs es van iniciar fa uns dies. La setmana passada van començar els treballs de desmuntatge manual d'elements metàl·lics interiors i exteriors de l'edifici de vestidors, el trasllat de l’equipament actual situat a la pista d’atletisme actual i el desmuntatge de les torres d’il·luminació

Els treballs de reforma de la pista d’atletisme contemplen dues fases d’actuació. La primera fase consisteix en l’enderroc de les instal·lacions existents, mentre que durant la segona fase es duran a terme les fases de cimentació i construcció dels nous elements de l’estadi. Està previst que la nova pista d’atletisme tingui una capacitat de 5.000 espectadors durant els Jocs, que quedarà reduïda a 2.000 un cop finalitzada la cita esportiva del 2017.

El projecte de reforma preveu fer de nou l’edifici de vestuaris i magatzem, millorar la il·luminació de l’estadi i construir una pista coberta d’entrenament de 80 metres. El termini d’obres previst és de 9 mesos i té un pressupost de 3,3M d’euros, finançat pel Consejo Superior de Deportes (CSD), la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Tarragona. Cal recordar que aquesta instal·lació va ser inaugurada l’any 1985.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar