loader
menu

CIUTAT

Neteja express al passadís de la Plaça Verdaguer

El Circ Ciutat dimecres, 24 d'agost de 2016

Les restes dels vehicles cremats fa gairebé deu dies continuaven sense retirar fins al migdia d'avui

La publicació d'El Circ de Tarragona ha aconseguit en un matí el que no havia estat possible en nou dies. Al migdia d'avui, les restes de les tres motocicletes calcinades al passadís de la plaça Verdaguer havien desaparegut. Gairebé deu dies després de l'incendi intencionat que va cremar tres motocicletes i va afectar a altres deu en el passadís de la Plaça Verdaguer, les restes dels vehicles cremats en un acte de vandalisme en plena nit continuaven sense retirar en una impactant imatge de total deixadesa.

Imatge d'ahir dels vestigis de les motos calcinades, que no permeten aparcar. FOTO: El Circ

A migdia d'avui, les restes de les tres motocicletes calcinades havien desaparegut. FOTO: El Circ

A més, es tracta d'una de les zones de pàrquing de motocicletes més sol·licitades de la ciutat, de manera que els vestigis de les motos calcinades no permeten aparcar en un espai, -recentment reordenat per al pas de vianants-, en què cabrien diversos vehicles més.

Els fets van tenir lloc cap a les tres de la matinada del passat dilluns 16 d'agost, quans uns joves haurien calat foc a una de les motos estacionades, de manera intencionada, i les flames haurien cremat també les que hi havia just al costat. Segons han explicat al Circ alguns testimonis, les flames i el fum han pujat tant als edificis que donen al carrer Girona, com també al de la plaça, i això va obligar a l'evacuació momentània d'una desena de veïns, encara que no es va atendre ningú per inhalació de fum.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar Bombers i Guàrdia Urbana, tot i que segons els veïns no hi va aparèixer cap vehicle policial dels Mossos perquè es pogués fer l'atestat i la denúncia corresponent. La zona va ser parcialment netejada, encara que el terra continua negre, les motos completament destrossades i els edificis i les persianes ennegrides.

Segons han explicat alguns veïns al Circ, la matinada va resultar absolutament caòtica.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar