loader
menu

CIUTAT

Les 'altres' vistes del Camí de Ronda, al costat del Mas Roselló

El Circ Ciutat dilluns, 29 d'agost de 2016

A la zona del Camí de Ronda litoral que va des del Fortí de la Reina fins al petit bosc del jardí de Mas Roselló -a la part que dóna al mar- s'amaguen alguns bells racons força desconeguts per a la major part dels tarragonins. Fins i tot sobreviuen alguns vells bancs de formigó, molt descuidats, des dels quals gaudir de unes espectaculars vistes.

Aquest patrimoni natural de la ciutat queda totalment deslluït per les restes d'escombraries

Malauradament, encara que en general l'espai dóna una imatge més o menys decent, aquest patrimoni natural de la ciutat queda totalment deslluït per les restes d'escombraries que en alguns punts concrets -molt propers al mur de Llevant del Fortí- semblen gairebé petits abocadors.

Alguns punts concrets semblen gairebé petits abocadors. FOTOS: El Circ

Les brigades municipals no s'endinsen en aquesta zona.

Brutícia al bosquet de Mas Roselló.

Detall de la manca de neteja.

Caixes de pizza al mirador del Camí de Ronda.

La brutícia desllueix el passeig en alguns punts.

Plàstics, llaunes, papers, vidres i fins i tot embolcalls de pizza componen la imatge de l'abandonament. Les brigades municipals mantenen bé la punta del Miracle i els jardins del Limboo -antic Pamela 's Beach i abans Cafè Baraka-, però no s'endinsen en el bosquet i en el seu petit mirador. El resultat es pot apreciar en les fotografies que acompanyen aquestes línies.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar