loader
menu

CIUTAT

Campclar i Riuclar, sense piscina fins l'11 de setembre

El Circ Ciutat dilluns, 29 d'agost de 2016

Avui comencen els treballs anuals de manteniment a les piscines municipals i es tanca al públic la de Riuclar. Aquests tancaments, durant els quals es realitzen les operacions de manteniment que durant el temps de funcionament normal no es poden realitzar, així com la neteja l'interior de la piscina i la substitució de l'aigua, són necessaris per al bon funcionament dels complexos esportius i es fan de forma esglaonada per tal que els usuaris sempre tinguin a la seva disposició diferents instal·lacions esportives de la xarxa del Patronat Municipal d'Esports.

Les instal·lacions esportives de Campclar, inclosa la piscina, es troben tancades des del 27 de juny pels treballs de millora de Tarragona 2017; Riuclar des d'avui per manteniment

Els dies concrets en què es faran els treballs són:

Les instalacions del Serrallo es tancaran el 19 de setembre. FOTO: El Circ

· Piscina municipal de Riuclar - Tancada del 29 d'agost al 11 de setembre

· Piscina municipal de Bonavista - Tancada per manteniment del 5 de setembre al 18 de setembre

· Piscina municipal del Serrallo - Tancada per manteniment del 19 de setembre al 2 d'octubre

· Piscina municipal de Sant Salvador - Tancada per manteniment del 12 de setembre al 25 de setembre

· Piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau - Tancada per manteniment del 19 de setembre al 2 d'octubre

Cal recordar que les instal·lacions esportives de Campclar, inclosa la piscina, es troben tancades des del 27 de juny pels treballs de millora que s'hi estan efectuant. Les obres, emmarcades en els treballs de construcció de l'Anella Mediterrània dels Jocs del 2017, inclouen la reforma de la zona de vestidors del complex esportiu.

Precisament per oferir un millor servei pel tancament de la instal·lació de Campclar, a partir del dia 19 de setembre la piscina municipal de Riuclar ampliarà el seu horari. Si fins ara obre de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 21 h, i els dissabtes de 9.30 a 13.30 h, des d'aquesta tardor ho farà de dilluns a divendres ininterrompudament de 7 a 21.30 h, dissabtes de 9 a 21 h i diumenges de 10 a 14 h.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar