loader
menu

Obertes les inscripcions per la Peonada de Santa Tecla

Guillem Roqué dilluns, 29 d'agost de 2016

Avui s'han obert les inscripcions a la Peonada popular de Santa Tecla. La cursa popular, que enguany arriba a la 37a edició, es disputarà el diumenge 18 de setembre, en el marc de les festes de la patrona de la ciutat. El recorregut, de prop de 6 quilòmetres, es realitza per alguns dels principals carrers de la Part Baixa i el centre de la ciutat i està pensat perquè sigui una cursa molt participativa, amb corredors de totes les edats, enmig d'un ambient popular. La sortida i l'arribada se situa, un any més, a l'avinguda Vidal i Barraquer, davant de l'edifici de Tabacalera.

Les inscripcions es poden realitzar a qualsevol instal·lació esportiva municipal (Riu Clar, Serrallo, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador) de 9 a 20 h i també per Internet al web www.tarragona.cat/esports. El preu de la inscripció és de 5 € per als majors de 14 anys i de 1 € per als menors d'aquesta edat.

Per a més informació es pot consultar la pàgina www.facebook.com/tgnesports.

El preu de la inscripció és de 5 € per als majors de 14 anys i de 1 € per als menors. FOTO: El Circ


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar