loader
menu

CIUTAT

Ja es pot aparcar tot el dia per 5,50 euros en les 2.500 places municipals

El Circ Ciutat dijous, 01 de setembre de 2016

Avui entren en vigor de les noves tarifes d'aparcament públic, que inclouen una rebaixa del 56% per aparcar-hi tot el dia. Així, des d'aquest dijous aparcar tot el dia (a partir de més de dues hores i mitja costarà 5,5 euros, enlloc dels 12,6 € que costava fins ara. La tarifa general per minut està fixada en 0,037 € -augmenta lleugerament des de 0,035-, mentre que es manté la tarifa nocturna que permet estacionar als aparcaments municipals des de les 21 fins a les 6 h per 0,60 € / hora.

La mesura entra en vigor avui i inclou les pàrquings de Battestini, Tàrraco, Joan XXIII, avinguda Catalunya, Rambla President Lluís Companys, Saavedra, Bastos i Torroja.

Aparcaments Municipals de Tarragona gestiona vuit aparcaments al centre de la ciutat, que ofereixen un total de 2.558 places: Battestini, Tàrraco, Joan XXIII, avinguda Catalunya, Rambla President Lluís Companys, Saavedra, Bastos i Torroja.

Els vuit aparcaments gestionats per l'empresa Aparcaments Municipals de Tarragona estrenen nova imatge corporativa. FOTO: Mauri

Els vuit aparcaments gestionats per l'empresa Aparcaments Municipals de Tarragona estrenen nova imatge corporativa per millorar el seu coneixement entre la ciutadania. La nova imatge ha estat presentada pel conseller d'Estratègies de Ciutat, Alejandro Fernández, i el president d'Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT), Josep Acero.

Aquesta setmana començarà la incorporació d'una nova cartelleria i diferents elements gràfics a les entrades dels estacionaments. L'objectiu d'aquest canvi és reforçar el coneixement de la ciutadania de la gestió conjunta d'aquests vuit aparcaments, que comparteixen unes mateixes tarifes.

El conseller Alejandro Fernández ha declarat: “Apostem per una política d’aparcament al costat de l’activitat econòmica i, en aquesta línia, properament iniciarem una campanya de comunicació als municipis del voltant perquè coneguin els aparcaments municipals de Tarragona, les tarifes d’aparcament i vinguin a la nostra ciutat”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar