loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament aprova la piscina olímpica

El Circ Ciutat divendres, 02 de setembre de 2016

El plenari municipal ha aprovat aquest matí, de manera inicial, el projecte de la piscina olímpica que es construirà a l’Anella Mediterrània. La proposta ha prosperat amb 23 vots a favor (PSC, C's, ERC, PP, CiU i UDC) i els tres vots en contra dels regidors de la CUP i d'ICV-EUiA. La piscina de 50 metres, que tindrà un cost aproximat de tres milions d’euros, es construirà a Campclar. El projecte ja ha estat redactat per l’empresa Sacyr.

Tindrà un cost aproximat de tres milions d'euros  i es construirà a Campclar

D'aquesta manera, l’equipament segueix els tràmits administratius a l’espera de signar el conveni amb el Consejo Superior de Deportes (CSD). En principi, s’hauria de formalitzar en qüestió de setmanes, va informar darrerament l’alcalde Ballesteros, per poder licitar les obres. Tant l'alcalde de Tarragona com el coordinador dels Jocs, Javier Villamayor, sostenen que s'està acabant la redacció d'un conveni que permetrà tirar endavant el procés de licitació de les obres d'aquest equipament: “Ja hem signat el contracte amb Sacyr, s'ha lliurat el projecte, i tenim el compromís del Consejo Superior de Deportes (CSD) per acabar de redactar aquest conveni que permetrà la posada a licitació de les obres sense haver d'esperar més”, va indicar Villamayor.

La piscina es construirà a l'Anella Olímpica de Campclar. FOTO: Tarragona 2017

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (PSC), confia que molt aviat arribi l'acord d'àmbit estatal que permeti formar govern per garantir les inversions promeses pendents per als Jocs Mediterranis. Ballesteros manifesta que, ara per ara, els Jocs tenen el “suport explícit” de totes les forces polítiques que s'han d'entendre per formar el govern estatal, la qual cosa, segons Ballesteros, “aporta seguretat als Jocs”. Segons l'alcalde, hi ha un esperit de “tranquil·litat” pel que fa a aquest esdeveniment esportiu del qual Tarragona ha de ser seu el juny del 2017, tant pel que fa a l'aportació del total de nou milions d'euros que han de provenir de fons estatals com a l'execució de les obres pendents.

La regidora de la CUP, Laia Estrada, es pregunta si aquesta obra és una prioritat per a la ciutat i critica que a Tarragona hi ha una falta de planificació d'equipaments. Per la seva part, el portaveu de CiU, Albert Abelló, diu que no es poden posar pals a les rodes als Jocs a aquestes alçades tot i admetre que genera incertesa veure que tot s'ha d'acabar en nou mesos.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar