loader
menu

FESTES

L'enigma del nou licor 'secret' que neix per Santa Tecla

El Circ Festes dilluns, 05 de setembre de 2016

Entre els gairebé 600 actes de Santa Tecla, la setmana que ve, concretament el dimecres 14 a les 16 hores a La Caseta de les Tres Bessones (Plaça del Fòrum) està prevista la presentació d'un nou licor creat a Tarragona lligat a l'ambient festiu i a les arrels mediterrànies de la ciutat.

A La Caseta de les Tres Bessones també va néixer la cervesa Rosita. FOTO: El Circ

Sense cap ànim de competir amb la popular Mamadeta i el tradicional Chartreuse, José (Pepe) López, propietari del bar restaurant Les Tres Bessones, a la Plaça del Fòrum, i la seva família porten més d'un any preparant el llançament de la nova beguda que al programa festiu es descriu com "Festa de presentació i tast d'una nova fusió de sabors, dolça i suau". Es dóna la circumstància que en les Tres Bessones també va néixer la cervesa Rosita.

La creació del nou licor ha requerit de la màxima discreció. Hi havia diversos requisits previs: elaboració natural, baixa graduació (tindrà finalment 17 graus), que es pugui beure sol o barrejat, ingredients de la zona, apte per a celíacs i intolerants a la lactosa ... tot s'ha mimat amb el màxim detall, inclosos els acabats d'una ampolla pensada per ser guardada, amb tancament mecànic de ceràmica, com l'antiga gasosa, vidre elaborat a Alemanya, i dissenys d'etiqueta amb la signatura de Josep M. Roselló.

Pepe López, que prefereix guardar en secret la fórmula i el nom del nou licor fins a la seva presentació en societat, ha realitzat un rigorós estudi de mercat i nombroses cates per oferir "un producte que es diferencia per la seva alta qualitat, que es nota en la textura res més provar-ho, i que es presenta amb un embolcall singular, molt tarragoní, d'acord a aquestes diferències ".

Després de la presentació en societat a Santa Tecla, la idea és iniciar la comercialització del licor, primer a nivell català per a posteriorment abordar altres mercats més ambiciosos. De moment, s'ha produït una quantitat molt limitada amb la idea que aquesta escassetat ajudi a apreciar les qualitats de la beguda i sigui buscada a la xarxa d'establiments que la posaran a la venda.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar