loader
menu

CIUTAT

600 estudiants enfront de la Selectivitat fins dijous

El Circ Ciutat dimarts, 06 de setembre de 2016

Al voltant de 600 estudiants s'enfronten des de les 9 hores d'avui dimarts a la convocatòria de setembre de la temuda Selectivitat, la prova, la nota que condiciona notablement l'accés a les diferents facultats i escoles universitàries. En concret, les Proves d’Accés a la Universitat – PAU setembre 2016- comencen per 587 estudiants de batxillerat i cicles formatius de les comarques de Tarragona que aspiren a accedir als estudis universitaris. Les proves es prolongaran els dies 6, 7 i 8 de setembre, i es faran en quatre tribunals a Tarragona (Campus Catalunya). El procediment i els horaris són similars a les proves de juny passat.

Es presenten aquells que no han aprovat i els que aspiren a millorar la seva nota d'accés

Es presenten a aquestes proves els estudiants que han aprovat el Batxillerat, aquells que havent fet les PAU en anteriors ocasions no les han aprovat i aquells que havent-les aprovat aspiren a millorar la seva nota d’accés.

El Campus Catalunya de la URV acull les proves. FOTO: URV

Les proves que es fan de matí i tarda, fins les 17.00 hores. Dimecres i dijous les proves comencen a les 8.30 hores i acaben a les 16.30 hores. Cada estudiant tindrà uns horaris i llocs d’examen específics en funció de les matèries de modalitat que ha escollit. Per tant, tot i que hi ha programats 12 horaris de proves, cada estudiant en farà un màxim de vuit. Cada examen té una durada d'una hora i mitja.

Cal recordar que al mes de juny, una alumna de l' Institut Pons d'Icart de Tarragona, Patrícia Torres, va treure la millor nota de Catalunya a la selectivitat aquest 2016, amb un 9,8. El segon millor resultat l'han obtingut un estudiant de Girona i cinc de Barcelona. La Patrícia, que va avançada un curs i és judoka d'elit, vol estudiar un doble grau de bioquímica i biotecnologia a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV). Segons va explicar als mitjans, el seu objectiu és ser química forense i especialitzar-se amb un màster als Estats Units.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar