loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Santa Tecla manté viu el vincle entre el Chartreuse i Tarragona

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 07 de setembre de 2016

L'estoig especial de Chartreuse per aquesta Santa Tecla 2016 retrà homenatge als dos tipus de Chartreuse més coneguts: el groc i el verd, i amb l’etiqueta del Nano Capità com a imatge d’enguany. El 'kit' tecler també incorpora una sèrie de posa gots amb imatges de l’antiga fàbrica Chartreuse de Tarragona, d’interès especial per als col·leccionistes.

Foto: Mauri

Durant la presentació de l'estoig de Chartreuse per aquestes festes, la representant de Chartreuse Difusion, Marianne Waffelaert, ha destacat que un any més “es manté viu el vincle entre la ciutat de Tarragona, els tarragonins i la història i tradició del Chartreuse”.

Per la seva banda, l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, s’ha mostrat satisfet un any més per la perpetuació d’aquest producte i el lligam que existeix, però alhora ha demanat “el consum responsable d’alcohol durant els deu dies de festa que són a punt de començar”.

Així mateix també s’ha presentat el Barrilet de les Festes, que enguany ha dissenyat l’Esbart Santa Tecla, amb motiu del 25è aniversari del Retaule.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar