loader
menu

CIUTAT

Esquerra proposa alternatives per evitar el 'pelotazo' per la gestió de l'Anella del 2017

El Circ Ciutat dijous, 08 de setembre de 2016

Fidel al seu esperit crític i combatiu amb la gestió del Jocs del 2017, i en especial amb l'Anella Mediterrània, el grup municipal d’Esquerra planteja una fórmula alternativa a la que proposa l’equip de govern de Ballesteros per tal de gestionar els equipaments de l’Anella de Campclar, instaurant una gestió i direcció pública d’aquest espai.

Una imatge virtual del nou estadi d'atletisme de Campclar. Foto: circdetarragona.com

Els republicans defensen una fórmula de gestió basada en la cooperació entre el Patronat Municipal d’Esports i una empresa municipal que, apunten, podria ser l’Empresa Municipal de Desenvolupament Econòmic. La proposta de gestió que traslladaran a l’equip de govern inclou una gestió conjunta dels equipaments esportius de l’Anella i dels diferents camps de futbol municipals disseminats per la ciutat.

‘Tenim un teixit d’entitats esportives molt dens que necessiten instal·lacions, un esport base en creixement i ebullició i un Patronat Municipal d’Esports amb experiència suficient per assumir aquest repte’ assegura el portaveu republicà Pau Ricomà qui afegeix que ‘amb aquesta gestió es cobririen les necessitats esportives dels tarragonins i es reforçaria el Patronat Municipal d’Esports enlloc d’afeblir-lo amb propostes com la de Santa Gadea’.

El portaveu republicà remarca també que no es pot perdre de vista que la zona esportiva de Ponent està en un lloc de gran potencial comercial i lúdic i l’empresa municipal que participés de la gestió podria encarregar-se d’explotar els ingressos comercials que es puguin obtenir per altres vies. En aquesta explotació comercial també hi podrien intervenir agents privats si aportessin coneixement i asseguressin ingressos fixes. ‘L’objectiu és clar: fer una bona gestió econòmica que permetés reduir el dèficit municipal i facilitar als clubs d’esport base l’accés als equipaments que necessiten’ afirma Ricomà.

Des d’ERC emplacen l’alcalde a escoltar la seva proposta perquè diuen estar convençuts que ‘hi ha alternatives a la proposta de Santa Gadea, lluny dels típics pelotazos ibèrics de la dreta espanyola’.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar