loader
menu

CIUTAT

Els pilots de Repsol Honda exhibiran les seves habilitats a TGN en una jornada solidària

El Circ Ciutat dijous, 08 de setembre de 2016

Els pilots de l'equip Repsol Honda Marc Márquez, Dani Pedrosa, Toni Bou, Takahisa Fujinami i Jaime Busto participaran el proper 30 de setembre en un esdeveniment esportiu solidari que se celebrarà a la Tàrraco Arena, i que inclou, entre altres sorpreses, una exhibició de trial.

D'esquerra a dreta, Pedrosa, Màrquez, Fujinami, Busto i Bou. Foto: Repsol

Les entrades ja estan a la venda a través de tarragona.repsol.com, amb un cost simbòlic de 3 euros. La recaptació serà destinada íntegrament a l’Escola Solc. La línia de treball d’aquest centre escolar va adreçada a la recuperació de l’infant amb necessitats educatives especials i a la recerca, adaptació i producció de material i mètodes de l’entorn del seu àmbit d’actuació.

Així mateix, el Complex Industrial de Repsol ha posat en marxa un concurs per llençar preguntes als pilots al seu web tarragona.repsol.com. Un jurat escollirà les 5 millors preguntes i els guanyadors podran assistir junt amb un acompanyant a l’esdeveniment i viure l’experiència de conèixer i saludar personalment els pilots.

Repsol Racing Tour

Des del 28 de setembre fins al 2 d’octubre estarà situat a la Rambla Nova el Repsol Racing Tour, un camió amb l’exposició gratuïta que recull, en 145 metres quadrats, peces clau en la història de la competició de motor a Espanya i on es desenvoluparan activitats per a tota la família.

La moto amb la qual Marc Márquez va guanyar el seu primer Mundial de MotoGP l’any 2013, una granota de competició de Dani Pedrosa, productes com carburants o llaunes de lubricants, vídeos i fotografies històriques composen el Repsol Racing Tour, pensat per a que tota la família pugui submergir-se en el món del motor i apropar-se a la història d’un equip campió. L’exposició compta també amb diversos espais interactius i tecnològics per millorar l’experiència dels visitants


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar