loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El condicionament de la plaça Primer de Maig, a Torreforta, per fi en marxa

Sergi Casado Ciutat dimarts, 09 d'abril de 2013

La plaça Primer de Maig de Torreforta per fi deixarà de ser un cau de brutícia i de males herbes. Un cop l'Ajuntament i la comunitat de veïns ja s'han posat d'acord en un projecte de mínims per tal de condicionar un espai (majoritàriament propietat d'Incasòl) que porta set anys abandonat, el ple de l'Ajuntament aprovarà en la sessió d'aquest mes una actuació que servirà perquè la plaça situada entre els carrers Falset,Tortosa, Ebre i Segarra del barri de Ponent torni a ser visitable i de gaudi pels seus veïns.

Una imatge de l'interior de la plaça Primer de Maig. / circdetarragona.com

Una imatge de l'interior de la plaça Primer de Maig. / circdetarragona.com

Una imatge de l'interior de la plaça Primer de Maig. / circdetarragona.com

Una imatge de l'interior de la plaça Primer de Maig. / circdetarragona.com

El pressupost de l'obra se situarà en torn als 100.000 euros, que és la partida que, ara mateix, pot destinar el consistori, segons ha apuntat el president de la comunitat, Modest Pallejà, en espera que en el futur es pugui complementar. Per a l'actuació, s'utilitzaran algunes de les tanques que formaven part del complex de la Tabacalera, que substituiran les febles tanques metàl·liques fàcilment manejables pels vàndals. S'habilitaran voreres a una i altra banda de la plaça, es recuperarà la pista de bàsquet que hi ha al centre i l'espai on encara hi ha restes d'una antiga llar d'infants es convertirà en zona verda. Pel que fa a la zona de rajoles, també es netejaran i es treuran les herbes que hi han crescut a causa de la degradació. També caldrà tenir cura dels animals que l'han convertit en casa seva. El darrer exemple és una camada de gats que ha nascut just al costat dels edificis del carrer Falset.

Aquesta és la proposta a la que els veïns van donar el seu vistiplau en la darrera trobada que van mantenir els residents de la zona amb l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, que es va comprometre a dur-ho a terme, segons recorda Pallejà. N'hi havia dues més, una de les quals no preveia tancar el parc amb tanques, que van quedar descartades.

D'altra banda, de moment ha quedat suspès l'acte que hi ha previst pel dia 1 de maig, en què la comunitat tenia la intenció de tornar a reivindicar millores per a la plaça.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar