loader
menu

Ara Tarragona aposta per Pep Manresa i enceta una nova etapa amb l'horitzó en el 2019

El Circ dijous, 08 de setembre de 2016

La dimissió d'Emili Rivelles com a president i cara visible d'Ara Tarragona, a finals de juliol, va deixar el partit municipalista orfe de lideratge. Sense el número 1, totes les travesses apuntaven que el número 2 a les llistes de 2015, Pep Manresa, agafaria les regnes del partit i així ha estat.

El número 2 a les passades municipals agafa les regnes del partit municipalista després de la dimissió al juliol del fins ara president, Emili Rivelles

Manresa assumeix la presidència i hauria de ser el candidat a les municipals de 2019, el gran repte. La militància del partit reemprèn amb energia el nou cicle polític després de la marxa de Rivelles, un dels seus fundadors.

Pep Manresa, el nou president d'Ara Tarragona. Foto: Ara Tarragona

Foto: Ara Tarragona

L'assemblea extraordinària d'Ara Tarragona s'ha reunit aquesta setmana per recuperar la dinàmica del partit i poder afrontar les properes eleccions municipals del 2019. Un "mateix projecte" però amb els ideals renovats.

Durant l'assemblea oberta, els membres d'Ara Tarragona van debatre sobre la nova estructura de l'executiu i del posicionament en l'actual panorama polític municipal. A l'acte de Tarragona també hi van assistir membres de l'executiva municipal de Reus.

Renovació dels ideals

Altres punts tractats van ser el sanejament econòmic de la marca Ara al municipi, la renovació dels ideals municipalistes amb els que va començar el projecte fa ja dos anys, i la submissió a votació de la nova executiva per part dels membres d'Ara Tarragona.

Ara Tarragona indica que "després d'un temps de repòs després de les passades municipals, no comença de nou, sinó que emprèn de nou totes les seves activitats amb forces renovades per seguir treballant pel municipi".

Consolidar el projecte

En l'etapa post Rivelles, el partit vol seguir apostant per seguir el camí de la consolidació després dels 1800 vots que van tenir en les passades municipals, a pocs escons d'obtenir representació al consistori. També seguirà treballant per ampliar la vinculació del partit amb el teixit social, empresarial, veïnal i cultural de la ciutat.

Sota les regnes de Manresa, Ara Tarragona també es proposa apropar l’Ajuntament al ciutadà i crear una nova agenda per a que els regidors facin atenció ciutadana a la seu del partit.

La nova executiva

PRESIDENT: Pep Manresa

SECRETARI GENERAL: Héctor Álvarez

COORDINACIÓ DE DISTRICTES: Modest Pallejà i Antonio Álvarez

COORDINACIÓ DE SECTORIALS: Enrique Pérez

VOCALS: Rafel Molina, John Jairo i Pau Palau


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar