loader
menu

CIUTAT

El cor de Tarragona també bategarà per la independència

El Circ Ciutat divendres, 09 de setembre de 2016

Tarragona es prepara per viure la manifestació més multitudinària de la seva història, i serà per demanar la independència de Catalunya. La ciutat ha estat escollida com un dels cinc escenaris dels actes organitzats per l'Assemblea Nacional i Òmnium Cultural per aquest Onze de setembre. Segons les darreres xifres, més de 34.000 persones vingudes d'arreu de la demarcació ompliran el tram de Rambla Nova que va des del Balcó del Mediterrani fins a la plaça Imperial.

Més de 34.000 persones ja s'han inscrit per participar en la manifestació multitudinària de l'Onze de Setembre a la Rambla Nova

El centre de Tarragona bategarà a crits i proclames independentistes, en una jornada de reivindicació sobiranista en la qual també hi participarà la presidenta del Parlament i ex presidenta de l'ANC, Carme Forcadell. La concentració a Tarragona servirà per exemplificar la República del Progrès, i un total de 19 colles castelleres també hi deixaran la seva emprempta. De les quatre colles tarragonines, només els Castellers de Sant Pere i Sant Pau no prendran part en la Diada.

Foto: circdetarragona.com

Tarragona, la penúltima acció

Els actes començaran a les 17:14 h, a Lleida, quan les campanes de la Seu Vella anunciaran l’inici de l’acció. Es llegirà una part del manifest comú i, tot seguit, sonarà una cançó instrumental. Tothom a Lleida aixecarà els punts fent l’efecte d’un batec al ritme de la música. Tot seguit, farà l’acció Berga. Després, Salt, Tarragona i Barcelona.

Per acabar de culminar l’acció, un coet a cada ciutat anunciarà que ha arribat el moment d’aixecar els punts a l’hora al ritme de la música, mentre colles castelleres construiran uns pilars que simbolitzaran els valors de la República Catalana.

Fins avui divendres, en els 44 trams repartits per tot el país, hi havia inscrites unes 340.000 persones.

Més informació: www.apunt.assemblea.cat/cat


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar