loader
menu

CIUTAT

El pàrquing del Mercat Central encara manté tarifes prohibitives

El Circ Ciutat dilluns, 12 de setembre de 2016

Aparcar tot el dia al pàrquing del Mercat Central de Tarragona encara cou: 27, 10 euros. L'aparcament de plaça Corsini, gestionat també per l'empresa Aparcaments Municipals (AMT) va quedar exclòs de les noves tarifes diàries als altres cinc aparcaments gestionats per l'ens municipal, on deixar-hi el cotxe tan sols costa 5,50 euros des de l'1 de setembre.

Foto: circdetarragona.com

La queixa l'ha fet pública el portaveu del Grup Municipal de CDC a l’Ajuntament, Albert Abelló, qui ha demanat aquest dilluns a l’equip de govern (PSC-PP) que les noves tarifes dels pàrquings municipals també s’apliquin a l’aparcament del Mercat: “El del Mercat ha de deixar de ser l’ovella negra dels pàrquings públics”, ha manifestat Abelló, que ha afegit que “no s’entén que l’aparcament del Mercat continuï sent Andorra, funcionant independentment de la resta sense seguir la política tarifària de la resta de pàrquings públics”.

Des de CDC lamenta que la nova política de preus dels aparcaments públics “s’hagi quedat a mitges” deixant “a la seva bola” el de la plaça Corsini.

Abelló ha destacat l’important paper que tindrà l’actual aparcament de la plaça Corsini quan el Mercat Central obri portes. “Serà essencial i, a banda d’oferir tarifes públiques, també és del tot necessari que s’unifiqui amb el nou pàrquing del Mercat”, ha destacat el Portaveu de CDC, que ha recordat que la unificació permetrà comptar amb 749 places públiques (423 de l’actual i 326 del nou). “Aquestes places d’aparcament ubicades al cor comercial de la ciutat han d’oferir les mateixes tarifes que la resta dels vuit aparcaments públics de la ciutat”, ha assenyalat Abelló.

D’altra banda, el Portaveu de CDC ha assenyalat que l’equip de govern ha anunciat la nova política de preus de 5,50 euros al dia en els pàrquings públics “com si hagués inventat el microones quan en ciutats properes la tarifa diària és més baixa”. Abelló ha posat d’exemple la ciutat de Saragossa, on aparcar tot el dia costa 3,95 euros i Reus, on la tarifa màxima és de 4 euros.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar