loader
menu

CIUTAT

Tarracus, omnipresent durant les festes de Santa Tecla

El Circ Ciutat dimecres, 14 de setembre de 2016

En el seu darrer any abans que se celebrin, els Jocs Mediterranis estaran molt presents durant tots els actes de la festa major de Santa Tecla. La mascota dels Jocs, el controvertit Tarracus, serà un dels protagonistes principals i viurà la festa major com un tarragoní més.

La mascota dels Jocs, Tarracus. Foto: circdetarragona.com

Cartell del concurs de 'selfies'. Foto: Tarragona 2017

A partir del 15 de setembre, el Comitè Organitzador de Tarragona 2017 posa en marxa el concurs de selfies “Busca el Tarracus per Santa Tecla” que permetrà aconseguir una entrada doble per assistir a la cerimònia d’inauguració dels Jocs el 30 de juny del 2017. Per participar al concurs tan sols és necessari publicar un selfie amb el Tarracus a les xarxes socials amb l’etiqueta #TarracusaStaTecla. Entre totes les imatges rebudes es farà un sorteig que determinarà el nom del guanyador/a del concurs, que es farà públic el dia 27 de setembre de 2016.

La mascota de Tarragona 2017 tombarà per la ciutat durant tots els dies de festa, donant la possibilitat a qui se'l creui, de fer-s'hi un 'selfie' i entrar al concurs per veure en directe la cerimònia d'inauguració dels Jocs.

Participació dels voluntaris 2017

L’equip de voluntaris dels Jocs Mediterranis també col·laborarà amb les festes de Santa Tecla i ho farà en més d’una desena d’actes de la festa major. Fins a 50 persones prestaran la seva ajuda i col·laboració a la organització per tal de garantir l’èxit de les festes. Els voluntaris de Tarragona 2017 informaran als ciutadans de l’actualitat dels Jocs Mediterranis i donaran suport en actes tan destacats com la Santa Tecla petita, la Baixadeta, la cercavila, l’anada a ofici i l’anada a professó o els pilars caminant. També duran a terme accions de promoció i difusió dels Jocs.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar