loader
menu

CIUTAT

Tarragona fa que Barcelona torni a ser olímpica

El Circ Ciutat dimecres, 10 d'abril de 2013

Una delegació dels XVIII @Jocs Mediterranis Tarragona 2017 ha fet entrega aquest matí de la bandera dels Jocs a l’@Ajuntament de Barcelona. L’acte, que ha tingut lloc al Saló de Cent del consistori barceloní, ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tarragona, @Josep Fèlix Ballesteros; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el director general dels Jocs Mediterranis, Ramon Cuadrat, i altres membres del Comitè Organitzador i de l’Ajuntament de Barcelona.

Ballesteros fa entrega a Xavier Trias de la bandera dels Jocs del Mediterrani de 2017. / Ajuntament de Barcelona

Ballesteros fa entrega a Xavier Trias de la bandera dels Jocs del Mediterrani de 2017. / Ajuntament de Barcelona

Després d’una rebuda institucional i una breu reunió entre els dos alcaldes, s’ha dut a terme l’acte de lliurament de la bandera, on també s’ha fet entrega d’una placa que identifica la ciutat de Barcelona com a una de les seus dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat que “els Jocs Mediterranis també són una oportunitat per crear ponts i sinèrgies amb altres grans ciutats de Catalunya. Seran uns vincles forts, que de ben segur seran molt beneficiosos per Tarragona ja que no només ens aportaran coneixement i experiència sinó que també seran molt positius a nivell econòmic, social i esportiu. Vull agrair públicament la implicació i compromís de la ciutat de Barcelona. De fet, les dues ciutats esdevenim la millor plataforma de relació esportiva, política, cultural i empresarial de Catalunya i Espanya amb la Mediterrània”.

Per la seva banda, l’alcalde de Barcelona, @Xavier Trias, ha destacat que “per la ciutat de Barcelona és un honor ser una de les seus dels Jocs Mediterranis del 2017 i participar conjuntament amb Tarragona en aquest projecte. A més, històricament les dues ciutats hem tingut molts punts en comú i també avui compartim projectes de futur molt potents, com el projecte d’smartcity”. L’alcalde de Barcelona ha recordat també que la ciutat va acollir els Jocs Mediterranis l’any 1955.

Finalment, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha afirmat que “per Tarragona és una sort que un projecte com els Jocs Mediterranis pugui comptar amb la complicitat i experiència d’una ciutat amb un passat olímpic com Barcelona i treballarem perquè aquests lligams entre ciutats vagin més enllà de la cita esportiva del 2017”.

Tal i com estava previst, en les properes setmanes l’organització de Tarragona 2017 seguirà programant els actes de lliurament de la bandera dels Jocs a la resta de municipis seu. La primera que es va entregar va ser a l'Ajuntament de Reus el passat 26 de març.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar