loader
menu

CIUTAT

La revista 'Petroleum Economist' guardona Repsol com la millor petroquímica de l'any

El Circ Ciutat divendres, 16 de setembre de 2016

Repsol ha estat reconeguda com a millor companyia petroquímica de l'any per la prestigiosa revista Petroleum Economist.

Foto: Repsol

El jurat dels Petroleum Economist Awards ha valorat la competitivitat de la Química de la companyia, la generació de productes diferenciats d'alt valor afegit i la seva diversificació geogràfica. A més de les inversions per incrementar la flexibilitat en l'alimentació dels crackers, el jurat també ha tingut en compte la modernització duta a terme per Repsol en els seus complexos petroquímics, tot aplicant solucions innovadores que han permès millorar els marges de la companyia significativament durant 2016.

Gràcies a la millora dels seus marges i de les seves vendes, el negoci de Química va augmentar significativament el seu benefici durant el primer semestre de 2016.

Es tracta del tercer guardó que rep el negoci químic de Repsol durant l'últim any. El passat mes de juny va ser reconegut com a millor productor de polietilè d'alta densitat (PEAD) d'Europa i a més, va rebre el premi global a la Innovació que abasta tots els tipus de polímers, ambdós atorgats per l'Aliança de Polímers Europea.

Petroleum Economist Awards

Els Petroleum Economist Awards reconeixen els millors dirigents, empreses i projectes del sector, i compten amb un jurat d'experts independents, que representen tots els sectors de la indústria energètica internacional.

Petroleum Economist és una de les publicacions més prestigioses i veteranes del sector energètic. Porta 80 anys oferint anàlisis macroeconòmiques i geopolítiques d'alta qualitat sobre la indústria energètica. Els seus esdeveniments són reconeguts mundialment per comptar sempre amb els líders d'opinió més destacats del sector. Està considerada una autoritat en matèria energètica i és un referent entre els mitjans especialitzats.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar