loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Santa Tecla sense barreres

El Circ Cultura i patrimoni dissabte, 17 de setembre de 2016

La Santa Tecla més inclusiva també ja és aquí. Una marea groga ha omplert el Balcó del Mediterrani per donar el tret el sortida a la 26ena edició de "Festa per a tothom", una proposta sorgida des de l'Ajuntament de Tarragona amb la implicació de Dow Chemical que permet apropar la festa major de la ciutat a totes les persones amb discapacitats.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

L'acte, cada vegada més multitudinari, ha comptat amb la participació del gegant Martí dels Gegants de Premià de Mar, que està adaptat per a portants amb cadira de rodes o discapacitats sensorials; els Castellers de la Il·lusió, una colla que promou la inclusió de persones amb discapacitat i la xaranga La Capona. També hi han estat presents els Nanos Nous del Seguici Popular.

El programa Festa per a Tothom té com a principal objectiu contribuir a la visualització de la discapacitat i facilitar la participació dels diferents col·lectius de la ciutat en la festa. "Per què no poden portar un gegant o un nano? Festa per a tohom ajuda a socialitzar i també contribueix a eliminar barreres", ha explicat la regidora de Serveis a la Persona, Ana Santos.

Durant els dies de la Tecla, un equip de persones que adopta el format de penya festiva i que compta amb transport adaptat, servei d’interpretació de llengua de signes i facilitats d’accessibilitat, promouen la participació de persones amb discapacitats en diversos actes festius.

L'acte del Balcó del Mediterrani ha suposat l'arrencada de Festa per a tothom; una iniciativa oberta a totes les entitats i col·lectius de TGN que treballen amb persones discapacitades i també a totes les persones que s'hi vulguin sumar a títol individual.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar