loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Tarragona, altre cop plaça de 10

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 18 de setembre de 2016

La Diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla ha estat testimoni d'una fita històrica. La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha carregat per primer cop en la seva història el 4 de 10 amb folre i manilles i fins i tot ha estat a punt de descarregar-lo. És el tercer cop a la història que es carrega aquest castell, que la colla vallenca encara no tenia entre el seu palmarès.

3d9f dels Xiquets de TGN. Foto: Eloisa Ruiz

3d10fm dels Castellers de Vilafranca. Foto: @verds

4d9 de la Colla Jove de TGN. Foto: @albertmercade

3d10fm de la Colla Vella de Valls. Foto: @santateclatgn

Abans, però, els Castellers de Vilafranca han obert amb el primer castell de 10 descarregat a Tarragona, el 3de10fm. Els Verds han fet la feina a la plaça de la Font, ja que han descarregat tots els castells que han intentat. També han descarregat el 3d9fa i pd8fm i torre de 9 amb folre i manilles.

La Colla Jove Xiquets de Tarragona ha lluït un 5 de 9 amb folre, i l'ha descarregat amb fermesa. En segona ronda no han pogut amb el 3 de 9 amb folre i agulla, però sí han pogut descarregat el 4d9 amb folre i el 9d8. Han tancat l'actuació amb un pilar de 8 amb folre i manilles.

Per la seva banda, els Xiquets de Tarragona, que han obert la diada, han aconseguit descarregar dos castells de nou per primera vegada aquesta la temporada. El 3 de 9 amb folre i el 4 de 9 amb folre. La colla matalassera també ha carregat el 2d8 amb folre i ha acabat la diada amb un vano de 5 ha tancat una diada que serà recordada per la gesta de la Vella de Valls.

Actuacions de la Diada

Castellers de Vilafranca: 3d10fm, 3d9a, 2d9fm, pd8fm.

Colla Vella Xiquets de Valls: 3d10fm(c), 4d9fa(c), 4d10fm(c), pd6

Colla Jove Xiquets de Tarragona: 5d9f, i3d9fa, 4d9, 9d8, pd8fm(c).

Colla Xiquets de Tarragona: 3d9f, 4d9f, 2d8f (c) i vano de 5.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar