loader
menu

TGN també lluita perquè el Corredor del Mediterrani sigui una realitat

El Circ dilluns, 19 de setembre de 2016

Tarragona també lluita perquè el Corredor del Mediterrani sigui una realitat . L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros participa a València a la primera trobada de la Taula Estratègica Catalana i el Fòrum Valencià pel Corredor Mediterrani. Una reunió convocada amb l’objectiu de donar un impuls definitiu per a la consecució de les actuacions que han de permetre que el Corredor Mediterrani deixi de ser un tema de conversa i es converteixi en una infraestructura.

Ballesteros, durant la trobada. Foto: Ajuntament de Tarragona

L’alcalde de TGN ha destacat la importància d’aquesta trobada, “ja que referma una unitat d’acció entre Catalunya i València i les ciutats més importants del traçat con és el cas d'Elx, Valencia, Castelló, Tarragona, Barcelona i Girona. El corredor central és un despropòsit que no té sentit. La pròpia Unió Europa es va posicionar ja a favor del Corredor Mediterrani. A més a més –ha subratllat l’alcalde durant la seva intervenció a la Taula Estratègica- el corredor és un element imprescindible per consolidar la capitalitat de Tarragona”.

”El Corredor Mediterrani –ha explicat l’alcalde Ballesteros- és prioritari pel desenvolupament econòmic i el progrés dels nostres territoris, però molt especialment de Tarragona, ja que garantirà l'estabilitat futura de la indústria química, el Port i de tota l'economia de la demarcació. Esperem que el Govern Central rebi bé el missatge”.

I ha afegit: “El Corredor Central no és una alternativa, el del Mediterrani és la prioritat per Catalunya, pel País Valencià, Illes Balears, per Múrcia, per Andalusia però també per Europa”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar