loader
menu

Ciutadans proposa un debat anual sobre l'estat de la ciutat

El Circ dilluns, 19 de setembre de 2016

El grup municipal de Ciutadans (C’s) Tarragona presentarà al proper ple una proposta perquè “es dugui a terme anualment un debat sobre l'estat de la ciutat”, ha explicat el portaveu municipal de C’s, Rubén Viñuales, i ha assegurat que “aquest tipus de debats es realitzen en ciutats com Barcelona, València o Còrdova i també a la majoria de comunitats autònomes com al parlament nacional.”

Foto: circdetarragona.com

El portaveu tarragoní ha apostat per “obrir el debat a la ciutadania i comptar amb la participació d'entitats, associacions i particulars a través del registre de preguntes o precs.” En aquest sentit, Viñuales ha manifestat que “un debat anual sobre l'estat de la ciutat o les propostes municipals fora de l'activitat administrativa, suposaria tenir una visió més global de la realitat de Tarragona, ajudaria a que la ciutadania conegués millor l'acció del govern i milloraria la projecció de futur de la ciutat”.

Sobre el ple extraordinari per refinançar part del deute del Consistori, Rubén Viñuales ha assegurat que “el ple d'avui ha estat necessari perquè l'Ajuntament de Tarragona estalviï més de 520.000€ en interessos”. Tanmateix, ha recordat que “el propi Ajuntament està duent a terme un pla d'ajust perquè el percentatge actual d'endeutament passi del 135 al 110%, segons el màxim legal que preveu l'actual normativa”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar