loader
menu

CIUTAT

El Consorci d'Aigües de TGN s'obre a les escoles

El Circ Ciutat dimecres, 21 de setembre de 2016

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) obre el programa de visites a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) de l’Ampolla per al curs 2016-17. Aquestes visites van adreçades a totes aquelles entitats i col·lectius als quals els pugui interessar conèixer el procés de captació, tractament i distribució d’aigua potable que es fa des del CAT. Especialment als centres escolars, per tal que els alumnes puguin observar en directe alguns del processos que estudien i ampliar els coneixements.

Foto: Consorci d'Aigües de TGN

L’objectiu de les visites, a més de conèixer el cicle de l’aigua i el missatge de consum responsable, també es busca sensibilitzar als alumnes per prendre consciència del què suposa el procés de tractament de l’aigua, un recurs escàs i que cal gestionar de forma eficient, tal com es fa al CAT.

La visita s’inicia amb la projecció d’un vídeo, el qual explica què és el Consorci, el cicle de l’aigua, el procés de potabilització i el sistema de distribució. Posteriorment es fa un recorregut per les diferents instal·lacions l’ETAP on els assistents veuen de primera mà els diferents processos i reben les explicacions adients.

La visita acaba a la sala de control, després de passar per l’Espai d’Aigua, on hi ha habilitada una zona a l’estil d’una àgora la funció de la qual és establir un diàleg més directe amb els visitants per tal de mirar d’esvair tots els dubtes que se’ls hagin pogut plantejar durant el recorregut. La durada de l’activitat és d’unes dues hores.

Les visites s’emmarquen en el vocació de divulgació, comunicació i transparència de l’ens, traduït en un pla d’accions de Responsabilitat Social. El CAT du a terme aquest programa de visites des de la seva entrada en servei, l’any 1989. Les diferents enquestes realitzades durant aquest anys han demostrat un alt nivell de satisfacció dels assistents a l’haver adquirit coneixements sòlids de la gestió i tractament de l’aigua que es fa través del CAT.

La concertació de dia i hora de visita es pot gestionar través del web corporatiu.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar