loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El pregó més fresc

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 21 de setembre de 2016

Si ara fa un any, l'humorista Carlos Latre ja va protagonitzar un pregó de Santa Tecla diferent, el d'enguany també ho ha estat. Tres brillants estudiants tarragonins han acaparat l'atenció a la sala de plens de l'Ajuntament en un dels dies més assenyalats de la festa major tarragonina.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Hi són totes les autoritats de la ciutat, la sala de plens està plena de gom, la d'actes també, i des de fa un any, el pregó també es pot veure en una pantalla des de la plaça de la Font. A l'hora de presentar els tres joves pregoners, la regidora de Festes, Begoña Floría, n'ha destacat els seus mèrits acadèmics, i també ha tingut paraules d'elogi per la jove estudiant tarragonina Patrícia Torres, que va obtenir la millor nota en la selectivitat d'enguany, ja que la raó per la qual el pregó d'enguany ha anat a càrrec de tres joves és perquè són estudiants excel·lents.

En un discurs a tres bandes, Daniel Guerrero, Clara Sanz i Pau Garcia (Daniel i Pau tenen 17 anys, i la Clara, 18) han començat recordant que "els joves també acceptem responsabilitats". El passat romà de Tarragona, la cultura, els esports, la necessitat d'un món nou, la importància dels barris i fins i tot la projecció que donaran a la ciutat els Jocs del 2017. Aquests han estat alguns dels molts assumptes que han abordat els joves pregoners, asserenats, però aclaparats per la transcendència de la jornada.

Com tots els pregoners, en Daniel, la Clara i en Pau també han sortit al balcó de l'Ajuntament i han acompanyat a l'alcalde en el seu Visca Santa Tecla i Visca Tarragona.

Francesc Xammar, Premi El Balcó Tarragoní de l'any

Abans del pregó, el Pare Jesuïta Francesc Xammar ha rebut el Premi El Balcó Tarragoní de l'any, organitzat per Òmnium Cultural, i que enguany ha arribat a la seva 39ena edició.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar