loader
menu

CIUTAT

Els treballadors d'Endesa a TGN acusen l'empresa de fer acomiadaments injustificats i arbitraris

El Circ Ciutat dijous, 22 de setembre de 2016

Els treballadors d'Endesa a Tarragona han protestat avui a l'entrada del centre de treball contra l'acomiadament "injustificat i arbitrari" d'un company. El comitè d'empresa de Tarragona denuncia que la direcció del grup està utilitzant l'eina de l'acomiadament per resoldre els últims expedients disciplinaris oberts a diferents treballadors.

Foto: Comitè d'empresa d'Endesa Tarragona

A més, el comitè considera que les mesures disciplinàries adoptades per l'empresa són totalment desproporcionades als fets denunciats, sense que en cap moment quedi acreditada la culpabilitat dels treballadors als quals s'ha obert expedient, i per aquest motiu, el comitè ha sol·licitat la readmissió immediata del treballador afectat.

El comitè, però, no descarta més mobilitzacions, fins i tot a nivell territorial i estatal, per intentar convèncer a l'empresa que reconsideri la política disciplinària cap als seus treballadors.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar