loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Dames i Vells fa 'ressuscitar' a Franco

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 22 de setembre de 2016

Dames i Vells ha tornat a treure la destral i ha radiografiat la realitat tarragonina, la nacional i l'espanyola amb gràcia, humor i una gran dosi de sarcasme. Qui primer ha rebut ha estat la indústria química, i en especial Repsol. Una peculiar versió d'una nadala molt popular ha servit per llençar els primers dards enverinats i arrencar, de pas, els primers aplaudiments entre el públic que omplia la plaça Natzarens de gom a gom.

Fotos: circdetarragona.com

D'entre les novetats, la 'ressurrecció' del dictador Franco, que havia tornat fins a Tarragona perquè li tornessin la medalla que el ple de l'Ajuntament li va retirar, ara fa uns mesos. "Eres un pelotas provinciano, devúelveme la medalla", li deia un decrèpit Franco a l'alcalde. Mentrestant, el sargent de la Benemèrita animava a Franco a que portés fins a la ciutat el Valle de los Caídos. Per posar-lo on? Doncs al pàrquing intel·ligent.

A part del fum de les químiques, Dames i Vells també han donat una clatellada a molts polítics, entre els quals, a l'alcalde Ballesteros. "El més rellevant que faràs serà buidar les arques, perquè no ens deixaràs res, només projectes que són fum". El 2017 també ha rebut. Com va fer l'Àliga durant la Baixada, Dames i Vells també ha qüestionat que una empresa privada gestioni l'Anella Mediterrània.

En clau estrictament municipal, han obert la porta a un hipotètic duel Ballesteros-Floría per ser el proper alcaldable dels socialistes. "La Floría me está haciendo la cama", indicava l'alcalde preocupat. El nou regidor de Cultura, Josep Maria Prats, ha estat batejat com un "gos d'atura", mentre que a la regidora d'ICV, Arga Sentís, li han recriminat que sempre s'escaquegi.

Dames i Vells també ha clicat l'ull a l'APM, se n'ha tornat a riure del PP i com sempre, han omplert de renecs la festa major tarragonina. Toca Perón!


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar