loader
menu

CIUTAT

L'entorn de la platja Llarga guanya 500 noves plantes

El Circ Ciutat diumenge, 25 de setembre de 2016

La platja Llarga de Tarragona ha estat escenari de la tercera jornada de voluntariat ambiental en la que hi han participat més de 250 persones. S’ha intervingut en tres trams diferents de la platja: a l’aiguamoll (que aquest estiu sí s'ha conservat) i en dos trams de dunes. S’han plantat diferents espècies, com ara tamarius, joncs, savines, jull de platja i borró. En total unes 500 plantes.

Foto: Associació Aurora

Foto: Associació Aurora

A més de contribuir a la conservació d’aquest entorn del litoral tarragoní, amb aquesta actuació de voluntariat es pretén donar a conèixer els seus valors naturals i conscienciar als ciutadans que els espais naturals són llocs que cal cuidar i preservar.

L'activitat ha estat organitzada per l'Associació Aurora i DECATHLON i ha comptat amb el suport de la Fundación Biodiversidad, de l’Ajuntament de Tarragona, i amb la col·laboració del grup ecologista GATA.

Prèviament una part dels participants han realitzat una excursió pel litoral tarragoní, des de la platja del Miracle fins a la platja Llarga.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar