loader
menu

CIUTAT

TGN actualitzarà els drets i les obligacions dels usuaris del transport públic

El Circ Ciutat dilluns, 26 de setembre de 2016

L'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) actualitzarà els drets i les obligacions dels ciutadans que agafin els seus vehicles.

Foto: circdetarragona.com

Es pot menjar o beure dins del bus? Es poden pujar animals de companyia, o es poden pujar bicicletes? Aquestes són algunes de les qüestions que es debatran en el si del Consell Municipal de la Mobilitat. En total són 24 articles on es recullen drets i obligacions dels usuaris, i alhora s'estableixen criteris de convivència, així com un règim sancionador per incompliment de les disposicions recollides en el reglament.

L'ens municipal presentarà les seves propostes al Consell de la Mobilitat en dues sessions: el 26 de setembre i el proper 17 d'octubre. El consell aplega prop de 60 agents socials i ciutadans per al debat i la presa de decisions en matèria de mobilitat.

Durant aquestes dues sessions el Consell debatrà la proposta i es recolliran les aportacions dels membres, com a pas previ a l’elaboració del document definitiu que haurà de ser aprovat en seu municipal.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar