loader
menu

CIUTAT

Llum al final del túnel per al Pla Parcial de la Budallera

El Circ Ciutat dilluns, 26 de setembre de 2016

Després de dos anys de tràmits administratius en els quals hi han intervingut els serveis municipals i d’altres administracions com Carreteres, Costes, Aviació civil i Ferrocarrils, entre d’altres, l'Ajuntament de Tarragona ha donat el seu vistiplau al Pla Parcial 24, ubicat a la Budallera.

És d'iniciativa privada i contempla la creació de 6.000 habitatges. El PP-24 ocupa una superfície de més d'1,3 milions de m2

La Junta de Govern Local celebrada el passat divendres va aprovar inicialment el Pla, que preveu la construcció d’aproximadament 6.000 habitatges i destinarà la part no residencial a zones verdes, equipaments, aparcaments i d'altres instal·lacions. Tot en una superfície d'1.326.450 m2, per on la ciutat seguirà el seu creixement.

Una imatge de l'aparcament de terra al costat del Nou Estadi, a la Budallera. Foto: cedida

El Pla, d'iniciativa privada, està promogut per la Junta de Compensació provisional de la zona, formada per propietaris de terrenys, i té com a finalitat desenvolupar el sector de sòl urbanitzable delimitat, que contempla el Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM).

La Budallera és una de les àrees de desenvolupament residencial de Tarragona que abasta els terrenys situats al nord de la carretera nacional 340, més amunt del sector Mas Sanroma i Cala Romana, el sud de l’Autovia A-7, a l’est les instal·lacions del Nàstic, i a Ponent del nucli de Boscos de Tarragona.

El contingut del Pla Parcial de la Budallera (PP-24) es posarà a exposició pública durant un mes i es demanaran els informes corresponents a les diferents institucions. Després, l’Ajuntament de Tarragona l’aprovarà definitivament un cop analitzat el resultat d’aquest tràmit d’informació pública i els informes rebuts.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar