loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

'Festa per a tothom' torna a apropar la Tecla a les persones discapacitades

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 26 de setembre de 2016

'Festa per a tothom' ha tornat a ser un èxit. El programa de participació que facilita que les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir de les festes de Santa Tecla, i que apadrina Dow Chemical, l'ha encertat novament en la seva 26ena edició, que ha garantit la integració i la participació d'aquest col·lectiu en prop d'una desena d'actes.

Foto: Dow Tarragona

Foto: Dow Tarragona

La resposta ha estat de nou, massiva i s'han superat les xifres d'anys anteriors pel que fa al nombre de participants, tot assolint que centenars de persones hagin gaudit de la festa major de Santa Tecla gràcies a aquest programa de voluntariat. Per la seva banda, el nombre de voluntaris que han format part d'aquesta nova edició del Festa per a Tothom, també ha crescut respecte a edicions anteriors i han estat nombrosos empleats, estudiants en pràctiques de Dow Chemical, i familiars d'aquests, els que han format part en la iniciativa.

En l'èxit del Festa per a Tothom hi estan involucrades nombroses entitats i associacions que hi col·laboren així com els col·lectius participants, que enguany han sigut el Club Vaixell, La Mar Blava, La Muralla, Residència de Sant Salvador, Xaloc, ONCE, Associació de Sords de Cambrils, Fundació Onada, Associació Ictus i Associació Trèvol, a més, hi han participat els Nanos Nous, els castellers de la Il·lusió de Valls, els Gegants de Permià de Mar i la xaranga La Capona .

Una setmana d'actes

El tret de sortida al programa es va donar el passat dia 17, quan el Balcó del Mediterrani es va convertir en l'escenari de la presentació oficial del Festa per a Tothom. En el marc d'aquest acte, es van celebrar diverses actuacions i es va fer un dinar de germanor al Parc de la Reconciliació. Havent dinat, els assistents van poder participar en una classe oberta de Swing i ball social, a càrrec de Feo's Experience Band.

Altres de les activitats en les que han pogut participar els membres del Festa per a Tothom van ser la Baixadeta, l'Oh Xumet! D'Al Trot Teatre, la cercavila de Santa Tecla Petita i el Café, copa i puro per un duro. Els integrants de la penya festiva Festa per a Tothom, tenien prevista també la seva participació en el seguici popular del dia de Santa Tecla, acte que es va veure afectat per la pluja. Això no va impedir però, que passessin una bona estona ja que la Colla Jove els va acollir al seu local on van amenitzar la jornada amb música i van compartir una bona estona.

La Tecla, a l'abast de tothom

El Festa per a Tothom es realitza des de fa 26 anys de la mà de l'Ajuntament de Tarragona, però en fa 16 que Dow Chemical Tarragona es va sumar a la iniciativa, tot donant-li un impuls i fent créixer el nombre de beneficiaris del programa. Enguany, el Circ de Tarragona ha acollit una exposició dels 25 anys d'història de la iniciativa i han estat moltes les persones que han passat a visitar-la. Jaume Sariol, director del Complex de Dow Chemical a Tarragona, destaca "l'alt grau d'implicació de la companyia i dels seus empleats i familiars, amb Tarragona. A tots ells, se'ls ha d'agrair la seva col·laboració en aquest programa de participació que està perfectament consolidat i que permet que tothom, sense distincions de cap mena, pugui gaudir de la festa major de Santa Tecla. És per això que Dow Chemical seguirà recolzant la iniciativa de cara al futur, ja que la solidaritat i la difusió de la cultura són valors que la companyia vol continuar promovent".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar