loader
menu

CIUTAT

TGN acomiada el gerent del Patronat de Turisme

El Circ Ciutat dimarts, 27 de setembre de 2016

L'Ajuntament de Tarragona farà fora del seu càrrec l'actual gerent del Patronat Municipal de Turisme, Carles Sanz. En un comunicat, l'equip de govern (format pel PSC, PP i Unió) ha explicat que hi haurà canvis al capdavant de l'ens. No ha mencionat, però, el nom de Carles Sanz, la persona responsable del Patronat des de 2009, quan el càrrec va passar a ser de confiança, és a dir, polític, i Sanz va substituir Montse Pasqual, actual cap de protocol del consistori.

Foto: circdetarragona.com

En la seva resposta davant les nombroses informacions aparegudes en els darrers dies, l'Ajuntament de TGN insisteix que la decisió "no té cap relació amb les línies estratègiques de treball marcades i dutes a terme."

Fonts de l'equip govern consultades pel Circ han explicat que s'havien detectat irregularitats administratives en algunes contractacions efectuades pel Patronat Municipal de Turisme durant el Convention Bureau. Es tracta de diverses factures amb advertiment d'il·legalitat, localitzades des d'Intervenció; motiu que ha fet que l'equip de govern hagi optat per canviar a la persona, però no a la línia de treball marcada, segons reiteren en el seu comunicat. "És un càrrec de confiança, ara comença un procediment de lliure designació", han indicat fonts municipals al Circ.

D'aquí a uns 10 dies, el nou gerent que surti escollit jurarà el seu càrrec.

El comunicat de l'equip de govern de TGN

“1. El model de política turística de la nostra ciutat té una línia clara i ferma que mantindrà la seva continuïtat, malgrat el relleu en la direcció del Patronat Municipal de Turisme que no té cap relació amb les línies estratègiques de treball marcades i dutes a terme.

Aquest model té un ampli consens des de fa molts anys i ha estat sempre consensuat entre les diferents forces polítiques que formen el govern ( abans i després d'entrar en el mateix) i també amb les actuals formacions de l'oposició i el sector privat. Es tracta d'un model d’èxit, tal i com ho demostra l’evolució de la xifra de visitants, que no pertany a cap persona concreta, sinó que és el fruit d'un gran acord polític amb vocació de continuïtat.

2.- El model turístic de Tarragona continuarà sent fidel als objectius recollits pel seu Pla Estratègic, així com als que fan referència al posicionament de la Marca Tarragona aprovat per unanimitat en el Consell de Marca: TARRAGONA, LA CIUTAT MEDITERRANIA DE LA HISTORIA VIVA. En aquest sentit, l'equip de govern vol traslladar que es mantindran totes les activitats programades, que a més tindran continuïtat en el futur, com ara Tarragona, Ciutat de Castells, Història Viva, etc.

3.- El Convention Bureau ha de ser un element catalitzador de la col·laboració pública i privada. En aquest sentit, recuperarà el seu funcionament d’acord a les directrius que es marquin a partir d’ara”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar