loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El canal Red Bull TV enviarà 60 professionals a TGN per cobrir el Concurs de Castells

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 27 de setembre de 2016

L'expectació mediàtica que genera el Concurs de Castells de Tarragona creix de manera exponencial. La tradició, l'extrema habilitat i concentració dels castellers i la impactant imatge resultant d'aquestes espectaculars torres humanes han portat al nou canal de Red Bull a emetre el gran esdeveniment del dia 2 d'octubre des de Tarragona.

Foto: redbull.tv

La televisió multiplataforma que actualment emet a tot el món, ha seleccionat aquesta celebració entre totes les festes populars que se celebren a l'Estat per la seva espectacularitat i tradició. Red Bull TV traslladarà a Tarragona durant aquest cap de setmana un equip de 20 càmeres, i 40 persones de producció. El canal de televisió ha elaborat, a més, una sèrie de petites peces televisives que s'emetran durant l'emissió amb la intenció d'explicar a l'audiència internacional la història d'aquest concurs, com funciona cada colla, les seves particularitats tècniques, la ciutat i els seus orígens etc.

Red Bull TV és l'última plataforma de televisió digital i sota demanda a sumar-se a un mercat televisiu cada vegada més segmentat i especialitzat. És el primer canal global multi-plataforma, distribuït digitalment a través de televisions, smartphones, tablets, i per cable en determinats mercats. La seva graella s'estén més enllà del contingut propi de la marca i dels esdeveniments esportius. Red Bull TV és el punt de referència per a la retransmissió en directe de competicions, festivals i produccions relacionades amb l'aventura i l'entreteniment com aquesta.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar