loader
menu

CIUTAT

Trasplanten 9 palmeres 'washingtònies' afectades per la futura passarel·la entre el Balcó i el Miracle

El Circ Ciutat dimecres, 28 de setembre de 2016

El proper mes d'octubre està previst que comencin els treballs de construcció de la passarel·la que ha d'enllaçar el Balcó del Mediterrani amb la platja del Miracle. Abans que arrenqui l'obra, però, primer s'ha procedit al trasplantament de les 9 palmeres washingtònies que hi ha al final del Vial Bryant, i que queden afectades per la construcció d’aquest nou equipament.

Foto: Autoritat Portuària de TGN

Aquestes 9 palmeres es trasplantaran a la zona d’activitats del Passeig Marítim del Miracle, que també és previst que es remodeli en paral·lel a la construcció de la nova passarel·la. Segons ha informat l'Autoritat Portuària, el trasplantament de les palmeres durarà de dos dies.

La construcció de la passarel·la té un termini de execució de 15 mesos per un import de 1.524.042,51 euros (+IVA). L’empresa adjudicatària és Vias y Construcciones S.A.

La passarel·la, que hauria d'estar llesta per a finals de 2017, connectarà el centre de la ciutat amb el passeig marítim i la zona del Port de Tarragona i tindrà 300 metres de longitud. El nou pont que passarà per damunt de les vies ferroviàries tindrà una altura de 17 metres i permetrà fer el recorregut en vuit minuts, aproximadament.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar