loader
menu

CIUTAT

La Woman Race de TGN ja porta més de 600 inscrites

El Circ Ciutat dijous, 29 de setembre de 2016

Més de 600 persones ja s’han inscrit a la tercera edició de la Women Race El Corte Inglés. Una cursa solidària i amb un marcat caràcter festiu i popular que transcorre pels carrers més cèntrics de Tarragona. I al voltant d’aquesta cita, El Corte Inglés ha preparat diferents activitats gratuïtes obertes a tothom.

Una imatge de la Woman Race de 2015. Foto: womanraceelcorteingles.cat

Aquest dissabte, a les 12.00 h, a la Rambla President Companys, hi haurà una master class de zumba a càrrec dels monitors Luis Costa i Ray Sorroche. Per altra banda, el dimarts 4, a les 19.00 h, la sala Àmbit Cultural acollirà una xerrada sobre nutrició a càrrec del conegut nutricionista i autor del llibre ‘Paleo dieta para deportistas’, Marc Vergés. L’endemà, a la mateixa hora, la psicòloga i coordinadora d’AFANOC Tarragona, Naiara Mestres, parlarà dels factors emocionals en el càncer infantil.

Servei gratuït d'anàlisi de petjada

A més, del 5 al 8 d’octubre, el Departament d’Esports del Corte Inglés potenciarà el servei gratuït d’anàlisi de petjada. Mitjançant una cinta de córrer i una càmera connectada a un ordinador, el programa analitza el tipus de petjada i ajuda a millorar el rendiment de l’atleta. Aquesta anàlisi permet veure la superfície de suport del peu, la distribució del pes i les diferents pressions que suporta cada peu. Els resultats ajuden a recomanar el calçat més adient a cada tipus de corredora, així com a prevenir lesions.

Fins dimecres vinent encara són obertes les inscripcions de la Women Race, una cursa solidària organitzada per l’Associació Esportiva Ciutat Vella, entitat sense ànim de lucre, i que compta amb el patrocini d’El Corte Inglés i la col·laboració de Tarragona 2017. La participació de l'any passat va fregar les mil persones.

La prova destinarà els beneficis a AFANOC Tarragona. Les persones que vulguin inscriure-s’hi poden fer-ho a través de la web womenraceelcorteingles.cat o de manera presencial al Departament d’Esports d’El Corte Inglés de Tarragona, ubicat a la cinquena planta. El preu de la inscripció és de 9€ presencial; i 9’40€ si es formalitza on-line.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar