loader
menu

CIUTAT

Els veïns de Ponent tallaran la T-11 per protestar contra una pancarta publicitària

El Circ Ciutat divendres, 30 de setembre de 2016

Representants dels veïns de la majoria dels barris de Ponent de Tarragona se sumaran el dissabte 1 d'octubre al tall de l'autovia de Reus, la T-11. Ho faran per donar suport a l'associació Amics Parc Riuclar, que fa quasi un any que demana que es retiri un tòtem publicitari de 17 metres d'alçada.

El tòtem publicitari objecte de la polèmica. Foto: AV Amics Parc Riuclar

En el tòtem centre de la polèmica s'hi anuncia el nou centre comercial de Reus, i des del passat agost, en el seu revers també hi fa promoció un altre gran centre comercial, però de Tarragona. "Des del desembre passat no volem aquest tòtem publicitari, i l'alcalde en persona em va dir que aniria fora", recorda la presidenta de l'associació de veïns Amics de Parc Riuclar, Josefa Rodríguez.

El col·lectiu veïnal justifica el tall d'una de les principals vies d'entrada i sortida de Tarragona perquè assegura que és il·legal. "Al gener l'Ajuntament va aprovar que el tòtem anava fora, però els de l'empresa han presentat recurs i al final es veu que els han concedit la llicència", explica la representant veïnal.

Una altra de les raons que els impulsen a tallar l'autovia és la falta de respecte cap a l'associació i cap als veïns en particular. Ja no només per l'assumpte de la pancarta publicitària, sinó per la deixadesa per part del consistori tarragoní: "Nosaltres sempre fem peticions i ells (representants de l'Ajuntament de TGN) venen i fan fotos. Segur que en tenen un àlbum ple, perquè aquí no es fa cap manteniment de res."

La queixa veïnal l'ha recollit la Coordinadora d'Entitats del Camp de Tarragona (CECT), qui ha anunciat que se sumarà als talls de la T-11. Com els veïns, també addueixen falta de respecte. A més, també lamenten que en la darrera reunió convocada per la CECT amb els cossos de seguretat per tractar sobre la seguretat amb motiu dels talls la Guàrdia Urbana de Tarragona no hi va enviar cap representant, i els Mossos únicament un.

Els talls en la T-11 es faran al voltant de les 11 del matí i duraran uns 30 minuts. Tindran lloc al costat de la rotonda que dóna accés as barris de Ponent. A més de veïns de Parc Riuclar, també hi participaran representants de Riuclar, La Floresta, L'Albada, Bonavista, Torreforta i Campclar, entre d'altres.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar