loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Castellers de SPiSP salven un 4d8 'in extremis' i signen la clàssica de 8

El Circ Cultura i patrimoni dissabte, 01 d'octubre de 2016

El Concurs de dissabte ha vist per primera vegada castells superiors al 2 de 8 amb folre: dos 3 de 9 folrats i tres 5 de 8. Els nous temps d’execució i el saber fer de totes les colles participants han permès que la jornada durés menys de quatre hores.

4d7a dels Xiquets del Serrallo. Foto: Jesús Navarro

2d7 dels Castellers de SPiSP. Foto: Jesús Navarro

2d7 dels Castellers de SPiSP. Foto: Judit Benaiges

4d8 dels Castellers de SPiSP. Foto: Judit Benaiges

En clau tarragonina, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han tornat a fer l'anomenada clàssica de 8: 2d7, 3d8 i un 4d8 en tercera ronda que han defensat fins a l'extenuació i que ha estat aplaudit per tota la TAP. Els de SPiSP van descarregar el seu primer 3d8 fa tot just dos anys, en el concurs de 2014. La colla cooperativista ha ocupat la vuitena posició, empatada amb els Sagals d'Osona.

Per la seva banda, els Xiquets del Serrallo han tingut una actuació discreta i han ocupat la penúltima posició. La colla marinera ha descarregat un 5d7, 3d7a i 4d7a.

La TAP ha viscut una jornada d’alt nivell casteller en la qual fins a 6 colles han completat la millor actuació de la seva història. Altres 3 colles han igualat la seva millor actuació i 6 més han igualat o superat els registres d’aquest any. Un total de 4.326 persones han presenciat el concurs.

Més informació a: www.concursdecastells.cat


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar