loader
menu

CIUTAT

Les obres al carrer Ramon i Cajal complicaran el trànsit al centre fins a final de mes

El Circ Ciutat dilluns, 03 d'octubre de 2016

El carrer Ramon i Cajal, un dels carrers més transitats de Tarragona, estarà en obres durant les tres properes setmanes. El tram afectat serà el comprès entre l'avinguda Prat de la Riba i la Rambla Nova, en el qual es faran millores en la pavimentació i en l'accessibilitat.

Una imatge del tram de Rambla Nova que connecta amb Ramon i Cajal. Foto: circdetarragona.com

Les tasques, pressupostades en 67.700 euros, consistiran en la pavimentació de tot el tram que es troba molt desgastat pel pas de vehicles. Al mateix temps, es construirà un nou pas de vianants, regulat amb semàfor, situat aproximadament a la meitat d’aquest tram de l’avinguda, la vorera del costat dels números senars s’ampliarà la zona corresponent al pas de vianants i, d’aquesta manera, es reduirà la longitud del pas per millorar la visibilitat.

També s’ampliarà la vorera a la cruïlla del carrer Reding per dotar de més seguretat el pas dels vianants i s’hi instal·larà paviment tàctil per donar continuïtat a l’itinerari adaptat. La resta de passos de vianants i guals del tram on s’intervé s’adaptaran a la normativa en accessibilitat a l’espai públic instal·lant pavimentació tàctil.

Afectacions al trànsit

De dijous a dissabte, tall complet de l’avinguda Ramon y Cajal en el tram entre Rambla Nova i Prat de la Riba per a l’asfaltat. Es facilitarà l’accés als aparcaments de veïns accedint per Prat de la Riba.

Dissabte fins a les 12h del migdia, tall complet de l’avinguda en el tram entre Prat de la Riba i Jaume I per a l’asfaltat del creuament entre Ramón y Cajal i Prat de la Riba.

A partir del dilluns 10 i fins el 28 d’octubre, tall del carril de circulació sentit de pujada cap a Rambla Nova de l’avinguda Ramón y Cajal en el tram entre Prat de la Riba i Rambla Nova, per a la construcció del pas de vianants i l’ampliació de la vorera de Reding. Itinerari alternatiu per Pare Palau i Plaça Imperial Tarraco direcció Rambla Nova.


Documents

Projecte pavimentació carrer Ramon i Cajal (tram entre Prat de la Riba i Rambla)


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar