loader
menu

CIUTAT

El Congrés dels Diputats anima el Govern a posar més calers als Jocs del 2017

El Circ Ciutat dimarts, 04 d'octubre de 2016

Enmig de la incertesa que continuen generant a causa de les angoixes econòmiques, els Jocs del 2017 han tornat a rebre un copet a l'esquena. Això, sí, només institucional, dels que no concreten res. En aquest cas, el missatge d'ànim ha vingut del Congrés dels Diputats, que ha aprovat avui una declaració institucional de suport als Jocs Mediterranis que s'han de celebrar a Tarragona l'any que ve.

Foto: Tarragona 2017

El text insta “a totes les administracions públiques, i en especial al Govern espanyol, a dur a terme les accions necessàries de caràcter econòmic i administratiu que garanteixin l’èxit dels Jocs Mediterranis i reforcin la projecció internacional del nostre país”. La declaració, que ha comptat amb el suport dels portaveus de tots els grups parlamentaris amb representació a la cambra, posa en valor la importància de Tarragona 2017 com a esdeveniment esportiu de concòrdia i unitat al Mediterrani.

A l’octubre de 2013 el Parlament de Catalunya també va aprovar per unanimitat una moció per reafirmar el compromís de la Generalitat i la resta de forces polítiques amb el projectes dels Jocs.

L’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, ha agraït el gest: "Hem de valorar enormement que en un moment d’incertesa política i amb un govern en funcions, el Congrés dels Diputats es posicioni demanant el compromís amb el projecte de tots els poders públics del país”.

Per al president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, la declaració institucional del Congrés és com "un nou impuls cap a l'èxit de Tarragona 2017".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar