loader
menu

CIUTAT

Cuina d'altura per lluitar contra el càncer i la leucèmia

El Circ Ciutat dimecres, 05 d'octubre de 2016

Un any més el complex educatiu de Tarragona (antiga Laboral) serà escenari del VI Sopar de les Estrelles contra el càncer i la leucèmia que reuneix els restauradors amb estrella Michelin de la demarcació de Tarragona: Joan Bosch, de Can Bosch; Diego Campos, de Rincón de Diego; Fran López, del restaurant Villa el Retiro, i Jeroni Castell de les Moles. Els quatre encapçalaran el cinquè sopar contra el càncer i la leucèmia que es realitzarà el pròxim divendres, 11 de novembre, a partir de 2/4 de 10 de la nit.

Els quatre xefs amb Estrella Michelin de la demarcació cuinaran, junt amb d'altres professionals, en un sopar solidari que tindrà lloc a l'antiga Laboral

A aquests cuiners els acompanyaran els restauradors, Marco Borromeo, de Palau del Baró, Àngel Jiménez, del complex educatiu Tarragona, Gabri Olivier de geladeria Olivier, Gilbert Carcia, pastisser de la Boella i Jordi Grifoll de Lounge Cambrils com a coordinador del servei a taula. A més, es comptarà amb el pa elaborat per Jordi Andreu, del Forn Andreu de Tarragona.

Foto: Lliga contra el Càncer

Els fons que es recaptin en aquest sopar es destinaran a les entitat de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre i a la Fundació Carreras Contra la Leucèmia.

El sopar s’ha convertit en un acte referent a la ciutat de Tarragona per a la Lliga Contra el Càncer, i la Fundació Carreras Contra la leucèmia, ja que en les anteriors edicions no només ha aconseguit atraure públic de la ciutat, sinó també de les poblacions de les comarques tarragonines i d’alguna població de fora de Catalunya. En la passada edició es va haver de limitar l’aforament a 400 persones i van haver-hi persones, una mesura que es repetirà enguany per tal de donar un servei de qualitat a tots els assistents.

Com l’any passat, el sopar estarà servit pels voluntaris de Pax Mundo, associació de joves de Tarragona.

Una de les novetats d’enguany serà que els aperitius elaborats pels cuiners se serviran a taula i es mantindrà un còctel de benvinguda.

Aquelles persones que hi vulguin participar poden fer-ho a través de la Caixa, fent un ingrés al número de compte 2100-3510-76-2200196217 indicant el nom o trucant per telèfon al 977 23 24 24 de la Lliga Contra el Càncer per tal de fer la reserva i abonar el tiquet a l’entrada. El preu del sopar és de 45 euros per persones i cal recordar que les taules completes són de 8 persones.

Un any més, durant el sopar es realitzaran sortejos de diferents obsequis i regals cedits per múltiples comerços de la ciutat i la demarcació de Tarragona així com objectes artístics i esportius.

Makro, instal·lat a Tarragona, serà el proveïdor oficial dels restauradors i pastissers per a l’elaboració dels plats que es degustin.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar