loader
menu

CIUTAT

Fugen del pis que ocupaven i hi deixen un gos tancat sense aigua ni menjar

El Circ Ciutat dijous, 06 d'octubre de 2016

Els veïns que havien maleït un gos perquè plorava i bordava tot el dia han acabat salvant-li la vida. L'animal va ser localitzat a l'interior d'un pis de la zona centre que havia estat ocupat, però en el que ja no hi vivia ningú des de feia uns dies.

Foto: circdetarragona.com

Tots aquests dies sense sentir el gos va alertar a la comunitat de veïns. Temien per la salut de l'animal perquè ja no el sentien bordar i van trucar a la Guàrdia Urbana que hi va desplaçar una patrulla el passat dia 4 d’octubre. Un cop van parlar amb els veïns, van intentar accedir a l’interior del pis, sent necessària una dotació de bombers, que van acabar accedint a l’habitatge amb un camió–escala.

Una vegada a l’interior de l’immoble, els presents van observar i alhora també constatar l’estat d’abandonament i manca de salubritat de l'espai. Els agents van realitzar una inspecció pel pis i van trobar al gos sota un llit en estat de deshidratació i malnutrició.

Això va fer que els agents sol·licitessin la presència del llacers municipals que, com a mesura preventiva, van portar a l’animal a la gossera. Durant la inspecció de la casa, també s’observa a l’interior de la nevera aliments. Els agents van retirar-los i llençar-los als contenidors adients, donat que el pis es trobava sense llum i es tractava d’evitar un estat de putrefacció i mals olors per tot l’edifici. Finalment es va localitzar a l’entitat bancària, propietari de l’immoble, i es va sol·licitar que realitzés els treballs de neteja i tancament adients.

Per tot això, la Guàrdia Urbana ha obert diligències contra la Protecció de la flora, fauna i animals domèstics.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar