loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Jove de TGN provarà el 3d10fm per la diada de Santa Teresa

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 07 d'octubre de 2016

La Colla Jove de Tarragona tornarà a portar a plaça el 3d10 amb folre i manilles. "Si els assajos que resten abans de la diada de Santa Teresa del Vendrell, són tan positius i multitudinaris com ho havien estat els previs al Concurs, portarem el 3de10 amb folre i manilles a la històrica plaça vendrellenca, el pròxim diumenge 16 d’octubre", segons ha anunciat el cap de Colla dels lila, Aleix Bordas.

Foto: Colla Jove de Tarragona

Intent de 3d10fm de la Jove de TGN durant el Concurs d'enguany. Foto: Àngel Díaz

El 3de10fm segueix sent un objectiu prioritari pels del Cós del Bou. El van carregar per primera i única vegada en el Concurs del 2014, la qual cosa va suposar una fita històrica i un dels moments més màgics per la Colla fins al moment. I veient com de prop van estar d’aconseguir-lo en el Concurs d’aquest any, la Jove vol descarregar-lo per primer cop a la seva història i fer el #Vendrellde10.

Tres assajos per un #Vendrellde10

Els dies marcats en vermell al calendari són: divendres 7 a les 22h, dimarts 11 a les 20:30h i divendres 14 d’octubre a les 22h. Aquests són els tres assajos claus perquè la Colla Jove de Tarragona pugui fer el 3de10 amb folre i manilles al Vendrell, el diumenge de la setmana que ve, en un diada que començarà a les 13 hores.

La Colla ha recordat que els assajos són oberts a totes les entitats, colles amigues i a tothom que desitgi fer pinya o donar un cop de mà per aconseguir aquest gran objectiu que s’han marcat els de la camisa lila.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar