loader
menu

CIUTAT

La Part Alta recupera l'atmosfera medieval

El Circ Ciutat dilluns, 10 d'octubre de 2016

El pla de la Seu i els carrers que envolten la Catedral de Tarragona tornaran a ser l'escenari d'una de les cites obligades de l’any al calendari de fires i d’oci. Del 14 al 16 d’octubre s’hi celebrarà el Mercat Medieval de Tarragona, que enguany arriba a la 22ena edició.

Una imatge del Mercat Medieval de 2015. Foto: circdetarragona.com

A l’oferta del mercat s’hi suma la tradicional taverna, una haima per a prendre el té i pastes del Marroc, la Mostra d’Oficis i altres sorpreses i novetats. El Mercat Medieval, que estarà obert del divendres al diumenge sempre de les 10h i fins a les 22 hores, tindrà també activitats complementàries. La primera tindrà lloc el divendres dia 14 i serà una actuació de la contacontes Lablau (19.30h).

Dissabte a mig matí, 11.30h, es farà una cercavila amb el grup de música tradicional Kobla de Taudell que duran la bola de vidre malabarista dels Joglars de la Bota. A la tarda, a les set, hi haurà una segona cercavila amb la cobla Sons de la Cossetània.

El diumenge, últim dia de Mercat, a les 11.30h es podrà gaudir d’una trobada gegantera amb gegants medievals i a la tarda, 19.30h, nou espectacle de malabars dels Joglars de la Bota.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar