loader
menu

CIUTAT

Adjudiquen per prop d'1ME la primera fase del complex aquàtic de l'Anella Mediterrània

El Circ Ciutat dilluns, 10 d'octubre de 2016

En espera que el Govern de l'Estat es pronunciï i aclareixi si aportarà els 9 milions d'euros que necessita el Comitè Organitzador dels Jocs del 2017 per tirar endavant, entre d'altres, l'obra de la piscina olímpica, l’Ajuntament de Tarragona ha adjudicat les obres corresponents a la primera fase del complex aquàtic.

Els treballs han estat adjudicats a l’empresa BECSA, SA, i les obres consistiran en la reforma de la zona de vestidors de la piscina i de la zona de serveis del Pavelló Poliesportiu de Campclar per un import màxim de 963.577, 20€ més IVA, que suposa un import total de 1.165.928,41€. El termini previst d’execució d’obres és de 7 mesos.

El projecte de reforma de vestidors i zona de serveis del pavelló de Campclar va sortir a licitació el passat mes d’agost amb un pressupost de 1.300.085,71€, IVA inclòs. Aquestes obres, finançades per la Diputació de Tarragona, corresponen a la primera fase del complex aquàtic de l'Anella Mediterànis, que s'haurà de complementar amb la construcció de la piscina de 50 metres.

Les actuacions previstes en aquest projecte inclouen un nou accés al poliesportiu, la millora de vestidors, infermeria, magatzems, serveis i sales polivalents, així com reforma del bar, gimnàs, i l’espai d’administració.

Conveni amb la Diputació

El passat divendres 7 d’octubre l’Ajuntament de Tarragona i la Diputació de Tarragona van signar el conveni per a la reforma dels vestidors de la piscina i de la zona de serveis del poliesportiu, amb una aportació de 1.300.000€, que s’afegeixen als 1.362.000 € que la Diputació va oficialitzar el passat mes de juliol, per a les obres de remodelació de l'Estadi d'atletisme de Campclar, situat també a l’Anella Mediterrània dels Jocs.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar